GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - İsmet Yılmaz İlkokulu

Şbt

3.Sınıf zümresi olarak dönem sonunda Müzik dersinde öğrendiğimiz şarkılardan sınıf koroları oluşturduk. Öğretmenlerimiz Korolarımızı puanlama cetveli ile değerlendirdi. Yarışma sonunda her sınfıımız çeşitli kategorilerde belge kazandı. Öğrencilerimiz çok keyif aldı.

Şbt

Öğrencilerimiz, Tutum,Yatırım ve Yerli Malı Haftasını konu alarak bir e-kitap oluşturdu. çalışmalarımızı pano yerine ekitapta birleştirdik. Tüm okul ve velilerimizle paylaştık. Kitabımız 58 kişi tarafından okundu. Keyifli okumalar dileriz.

Ock

Geçen sene 2-D(3-D) sınıfı öğrenci ve öğretmenlerinin yürüttüğü Hedef:21.yy STEAM Projesie-Twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi aldı.

Ock

Öğrencilerimiz tün dönemin yorgunluğunu eğlenceli etkinliklerle öğrenerek attı. Bu haftayı aynı zamanda bol bol DİLİZİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ve YÜZ YÜZE 100 OYUN projeleri ile ilişkilendirerek geçirdik.

Ock

Öğrencilerimiz Erikçe içinde yer alan Büyüşehir Belediyesi'ne ait Doğal Yaşam Akademisi'nde atölye çalışmalarına katıldı. Gezide birbirinden farklı 4 atölyede atık malzemelerle çalıştılar. Ufak bir doğa yürüyüşü yapıp kozalak ve yaprak topladılar. Beslenmelerini açık alanda doğal ortamda yaptılar. Kalan zamanda kayak yaparak eğlendiler.

Ock

Büyükşehir Belediyesi'ne bu güzel ve coşkulu etkinlik için teşekkür ederiz.

Ara

Bu ay okulumuzda Sorumululuk değeri konuşuldu.

Ara

Törenimizi coşku ile kutladık. Okulca Gaziantep çağrışımlı kelimeler ile ortak ürün kelime bulutu oluşturduk.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. TOGG Aracı okulumuzu ziyaret etti.

3.Sınıflarımızın hazırladığı Kızılay Haftası kutlandı.

Ekm

Kodlama Haftası 2023 Etkinlik Sertifikalarımız ve katıldığımız tüm etkinlikler.

Bilişim ve İnternet Kulübü

Ekm

2.Sınıf öğrencilerimiz 2/C sınıf öğretmeni Hüseyin TERCAN liderliğinde Sanat Merkezinde atölye çalışmalarına katılıyor.

PROGRAMIMIZ

Cumhuriyet Okul Yürüyüşü

Açılış(Sunucular 3/A, Ayşe Berrin YILDIZ ve Eymen Kubilay KURUÇOLAK)

İstiklâl Marşı ve Saygı Duruşu