GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - İsmet Yılmaz İlkokulu

Mrt

Mart Ayı Diilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliği ile okulumuzda masal saati etkinliği düzenlendi.

Mrt

Sosyal Etkinlik Kurulu ve Sosyal Okul kapsamında okulumuzda iftar yemeği düzenledik.

Mrt

Temiz Yarınlar Okullardan Başlar projesi için okulumuzda İsmet Yılmaz Temizlik Timi kurduk. Her hafta bir sınıfımız bahçe ve okul temizliğimizi sağlayıp diğer sınıflara örnek oluyor.

Mrt

Okulumuza gelen tiyatroyu 4 seans olarak okulca izledik.

Mrt

Okulumuz acil durumlar için eylem planını tatbikatlar ile uyguluyor.

Mrt

Birinci Sınıflarımız okuma yazmaya geçmenin gururunu yaşıyor.

Şbt

Sosyal Etkinkik Komisyonunuz, Şükran KIRIŞ ve Merve TELLİ öğretmenlerimizin düzenlediği, öğretmenler arası Badminton Turnuvası düzenledi. Mutlu Karakaş öğretmenimiz birinci, müdür yardımcımız Özcan Turan ikinci olmuştur. Katılan tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Milliî Eğitim Müdürlüğümüz'ün katkılarıyla Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsmaında öğrencilerimiz Yusuf Duru ile buluştu.

Şbt

Oyun terapisi odamız açıldı.

Şbt

300 Öğrencimiz ile Zeugma Müzesi'nde Şeker Portakalı adlı tiyatroyu izlemeye gittik. Tiyatro sonrası çok ünlü olan Zeugma Mozaik Müzesi'ni gezdik.

Şbt

Tüm zümrelerimizde Dilimizin Zenginlikleri çalışmaları tüm hızıyla dönem boyu devam edecek.